Over deze website

Er was eens...

...een toekomstige papa die het leuk vond om de mensen te laten raden wat hun eerste spruit ging zijn: een jongen of een meisje? En hoeveel zou hij/zij wegen? En wanneer geboren worden?

Omdat hij op den duur niet meer kon bijhouden wie wat precies gezegd had, maakte hij er een simpele webpagina van. Daar kon iedereen zijn gokje wagen. Dat viel erg in de smaak!

Dat was voor zoontje Alexander. Dus dacht papa, toen dochtertje Louise in aantocht was: laten we deze simpele pagina niet voor onszelf houden, maar er een echte deftige website van maken zodat iedereen babygokjes kan maken! En zo werd Babygokje.be geboren!

Hoe werkt het

Heel eenvoudig: als toekomstige mama of papa registreer je jezelf op deze website. Je kan dan meteen een babygokje aanmaken (of meerdere ;)).
Na het aanmaken van het babygokje krijg je meteen een mailtje toegestuurd met daarin de mogelijkheden om iedereen te laten gokken: een link om de delen op Facebook, een unieke code om te SMS'en, een QR-code om te scannen,... Gebruik deze manieren om iedereen een gokje te laten wagen!

De gokkers krijgen via jouw link, code,...de kans om op deze website de vragen te beantwoorden. Wanneer ze dat gedaan hebben, krijg je als ouder meteen een mailtje met de melding wie er gegokt heeft, en met de link naar jouw overzichtspagina! De gokker zelf krijgt ook een mailtje met daarin een link naar de overzichtspagina, zodat hij/zij kan zien wat de anderen gegokt hebben. Hou er dus rekening mee dat alle gokkers, nadat ze hun gokje gewaagd hebben, ook alle andere antwoorden zullen zien.

Maak gokjes (en dus kindjes ;)) zoveel je wil, en laat iedereen maar raden!
Laat mij ook weten wat je er ervan vond...thanks en veel plezier!

Groetjes,
Bart